

بهترین نام دامنه را برای وبسایت خود انتخاب کردید. لیست محصولاتتان کم کم دارد آماده می شود و وبسایتتان به نظر عالی می رسد. اما ناگهان می آیند و از شما می پرسند:«آیا وبسایتتان با گواهی SSL امن شده است؟» یادتان می آید که اگر وبسایتتان گواهی اس اس ال نداشته باشد، مرورگر گوگل کروم هشدار «Not Secure» را در کنار آدرس وبسایتتان می نویسد. اما صبر کنید، اصلا SSL چیست؟ آیا وبسایت شما نیاز به گواهی اس اس ال دارد؟ آیا اصلا نیاز است که بدانید اس اس ال چگونه کار می کند؟

گواهی SSL چیست؟
خود کلمه SSL کوتاه شده Secure Sockets Layer است. به عبارت دیگر، این روشی است که کسانی که وبسایت دارند با مشتری ها ارتباط برقرار می کنند و مشتری ها می توانند در وبسایت شما بگردند، محصولات یا خدمات شما را خریداری کنند و اطلاعاتی را با شما به شکل امن و آنلاین رد و بدل کنند. دارا بودن گواهی اس اس ال، مثل داشتن حفاظی بین شما و جانوران موذی وب است.
هیچ سایتی برای هک شدن زیادی کوچک نیست
قبل از اینکه برای رهایی از مسئولیت داشتن گواهی SSL، این بهانه را بیاورید که سایتتان برای مورد هدف هک قرار گرفتن زیادی کوچک است، یادتان باشد که این اتفاقات بدون اینکه انسانی سایتی را انتخاب کند، و به صورت الکترونیکی اتفاق می افتد. در واقع، تحقیقات نشان می دهد که نصف اهداف حملات سایبری، کسب و کارهای کوچک هستند. آن ها به این اهمیت نمی دهند که چقدر کسب کارتان بزرگ است یا چه شغلی دارید. تنها هدفش پیدا کردن نقاط آسیب پذیر یک وبسایت است، و وقتی که یکی پیدا کرد، کارش را شروع می کند.
یک گواهی اس اس ال چه کار می کند؟
هدف یک گواهی SSL این است که یک ارتباط رمزگذاری شده بین مرورگر مشتری شما و سرور به وجود بیاورد. این گواهی از اطلاعات ارزشمندی که بین دو طرف رد و بدل می شود، محافظت می کند.
آیا وبسایت شما واقعا به یک گواهی SSL نیاز دارد؟
همانطور که بالاتر گفته شد، از جولای سال ۲۰۱۸ گوگل کروم در کنار آدرس وبسایت هایی که گواهی SSL ندارند، عبارت «Not Secure» را نوشت. هدف اصلی این کار هم این است که وب را به طور جهانی به جایی امن تر تبدیل کند. این کار خیلی مهم تر است اگر اطلاعاتی از مشتری ها جمع آوری می کنید، یا در وبسایتتان پرداخت آنلاین انجام می شود. شما که نمی خواهید اطلاعات ارزشمند و مهم حساب بانکی مشتری هایتان حین خرید از سایت شما دزدیده شود؟
از رمز عبورهایتان محافظت کنید
یک دلیل اصلی برای گرفتن گواهی اس اس ال برای وبسایتتان میتواند این باشد که یکی از صفحه های وبسایتتان با یک رمز عبور محافظت شده باشد. این شامل WordPress یا Joomla یا دیگر دیتابیس ها نیز می شود. سایت هایی که دارای قابلیت عضویت مشتری ها هستند، بستر خوبی برای حمله هکرها می شوند. وب پر از بات هایی است که به دنبال صفحاتی با رمز عبور می گردند. مسلما نمی خواهید وارد وبسایتتان شوید و ببینید که صفحه هایی از وبسایتتان خراب شده یا کلا پاک شده است.
از فرم های آنلاین وبسایتتان مراقبت کنید
همه به طور آنلاین فقط پول جمع آوری نمی کنند. بعضی وبسایت ها اطلاعات جمع آوری می کنند؛ به عنوان مثال پرسشنامه ای راجع به تاریخچه استخدام مشتریتان. حتی اگر در حال جمع آوری اطلاعات ابتدایی از جمله اسم، آدرس، شماره تماس و آدرس ایمیل هستید، این احتمال وجود دارد که مشتری هایتان نخواهند این اطلاعات جایی نشت کند. بدون یک گواهی اس اس ال، این احتمال وجود دارد که این اتفاق بیافتد. و از آنجایی که شما هم نمی خواهید این اتفاق بیافتد، می توانید از این سرویس ما در اینجا استفاده کنید. به این دلیل است که شما حتما باید این گونه فرم ها را با یک گواهی SSL ایمن کنید.
به علاوه، داشتن این گواهی به شما و کسب و کارتان اعتبار می بخشد و باعث می شود مشتری هایتان به شما اعتماد کنند. شما خودتان هم به کسی که این گواهی را نداشته باشد اعتماد نخواهید کرد و از آن وبسایت استفاده نخواهید کرد. پس دلیلی برای همکاری نکردن را با کسب کارتان به مشتری هایتان ندهید و از این سرویس رهام تک استفاده کنید.