کوبرنتیز چیست : توسعه دهندگان به دلایل زیادی به سیستمهای متنباز برای مدیریت کانتینرها روی آوردهاند . این امر باعث شده تا بزرگان فناوری نیز دست به کار شوند و پلتفرمهای مختلفی را برای مدیریت کانتینرها معرفی کنند.
یکی از این پلتفرمهای معروف با نام Kubernetes شناخته میشود.
کوبرنتیز (Kubernetes) در واقع ساز و کار مدیریت کانتینر ها می باشد که توسعه آن را شرکت گوگل انجام داده است و در نتیجه توسعهدهندگان ، علاقه زیادی به استفاده از کوبرنتیز نشان میدهند.
این امر باعث شده تا کوبرنتیز روز به روز مصارف بیشتری پیدا کند و به تعداد استفادهکنندگان آن افزوده شود. کاملاً مشخص است تعامل بیشتر با این ساز و کار، بهینهتر شدن آن را نیز به دنبال دارد.
کوبرنتیز چیست ؟
Kubernetes در سطح پایهی آن یک سیستم برای اجرا و هماهنگسازی برنامههای Container در سراسر کلاستر است . این پلتفرم جهت مدیریت کامل چرخه حیات برنامه ها ، سرویسها و ارائهی بستری برای گسترشپذیری و در دسترسبودن بسیار بالا طراحی شده است. شما به عنوان مدیر کوبرنتیز میتوانید تعریف کنید که چگونه سرویسها اجرا شوند و از چه طریقی با یکدیگر و دنیای بیرون ارتباط برقرار کنند.
سیستم Kubernetes رابط مدیریتیای را ارائه میدهد که کاربر بتواند سرویسها و اپلیکیشنها را با درجه بالایی از اطمینانپذیری ایجاد کند.
ویژگیهای و برتریهای کوبرنتیز
به لطف کوبرنتیز شرکتها قادر هستند در فضای ابری برنامههای خود پیش ببرند و کوبرنتیز را به عنوان یک سرویس عرضه نمایند. از طرف دیگر به لطف این قابلیت که کوبرنتیز بستر مناسبی برای راهاندازی و اجرای اپلیکیشنها را فراهم میکند توسعهدهندگان به سادگی میتوانند اپلیکیشن خود را طراحی و در پلتفرمهای مختلف منتشر کنند. کاملا مشخص است چنین ویژگیی ، چالاکی و سرعت عمل توسعه دهندگان را افزایش میدهد و به تمرکز تیم توسعهدهنده در حین توسعه اپلیکیشن کمک میکند.
جالب است بدانید تعداد کانتینرهایی که Kubernetes پوشش میدهد گاهی اوقات از صدها هزار هم عبور میکند که تعامل با چنین حجمی از کانتینرها بدون راه کارهایی مانند کوبرنتیز دستنیافتنی است.
کوبرنتیز(Kubernetes) قابلیتهای فنی زیادی را در اختیار توسعهدهندگان قرار میدهند که در این بین میتوان به امکان بررسی سلامت و تکثیر برنامهها در مجموعه سرورهای یک مجموعه اشاره کرد. قابلیت تشخیص سرویسها، تعادل حجمبار (Load Balancing) و مدیریت تنظیمات برای ایجاد سیستمهایی که از فناوری معماری Microservice Architecture بهره میبرند اشاره کرد.
کوبرنتیز چیست