outlook نرم افزاري است که براي دريافت و ارسال ایمیل ها استفاده می شود ، البته این نرم افزار قابلیت های دیگری همچون تقويم و دفترچه يادداشت را نیز دارد . اما در این مقاله ، تمرکز ما روی قابلیت ارسال و دریافت امیل می باشد . فرقی ندارد که هاست ویندوز ، هاست لینوکس ، سرور مجازی و یا سرویس اختصاصی ایمیل داشته باشید . outlook می تواند تمامی اکانت هایتان را بصورت سازماندهی شده ، در خود بگنجاند .
برنامه outlook به دو شکل عرضه شده است: outlook express و outlook microsoft . به رغم اين كه از نظر شكل كمي با هم تفوت دارند ، اما تقريبا كاربرد هاي يكساني دارند .
یکسری مزاياي استفاده ازOutlook :
۱- صرفه جويي در وقت
۲- انتقال نامهها به سیستم شخصی و امکان دسترسي به نامهها و نوشتن نامه به صورت Offline
۳- نظم بخشيدن و سازمان دهي پست الکترونيکي به کاربر توسط دفترچه تلفن قدرتمند، تقويم و برنامهي زمانبندي كارها
۴- مدیریت پيامهاي ناخواسته توسط پوشه (Junk) كه داراي فيلتر قابل به روز شدن است .
حال بیایید نحوه ی Sync کردن اکانت ایمیل سازمانی را در این مقاله با هم مرور کنیم :
- در مرحله ی اول Microsoft Outlook را باز کنید
- بر روی دکمه Advanced options کلیک کرده و Let me setup my account manually را فعال نمایید
اکانت خود را وارد کنید و بر روی دکمه ی Connect کلیک نمایید - نوع اکانت مورد نظر خود را انتخاب کنید (ما بر روی POP اینکار را انجام می دهیم )
- در این مرحله باید در قسمت Outgoing و Incoming server، آدرس ایمیل سرور خود را با فرمت mail.domainname وارد نمایید. (برای مثال اگر نام دامنه شما rahamtech.com است، آدرس این قسمت را به صورت mail.rahamtech.com وارد نمایید) سپس پورت مربوط به Outgoing را بر روی 587 ست کنید .
Encryption method را بر روی Auto ست کنید و بر روی دکمه Next کلیک نمایید - رمز عبور اکانت ایمیل تان را وارد نمایید و بر روی Connect کلیک کنید
- بر روی دکمه ی Yes کلیک کنید
- نصب با موفقیت انجام شد .اگر قصد دارید این Setup را بر روی گوشی خود نیز ست کنید ، گزینه Setup Outlook Mobile on my phone را فعال کنید
- نمای اویله از محیط Outlook به این ترتیب می باشد