در این مقاله 9 نکته مهم برای رتبه گرفتن در گوگل و افزایش سئو را شرح خواهید داد. مدیران وب سایت باید از این 9 نکته در چک لیست خود استفاده کنند و نتیجه آن را در مدت کمی بر روی رتبه گوگل خود مشاهده می کنند.
آیا تا به حال فکر کرده اید که چرا تعداد هواپیما هایی که به علت مشکلات مکانیکی سقوط میکنند زیاد نیست؟ با وجود فراوانی قطعات متحرک درون یک هواپیما، امکان خراب شدن آنها زیاد است. پس چرا این اتفاق نمی افتد؟ به یک دلیل اصلی: چک لیست. خلبانان موظف اند قبل از پرواز، یک لیست بلند را کاملا چک کنند تا اطمینان حاصل شود که همه چیز درست کار می کند.
مثال بالا میتواند نمونهی خوبی برای کارآفرینانی باشد که به دنبال سئو و بهتر دیده شدن در نتایج گوگل هستند . می توانید یک چک لیست برای خود ایجاد کنید تا مطمئن شوید که همه چیز برای مقاله بعدی ای که در وب سایتتان میگذارید، مناسب است. البته این چک لیست موفقیت وبسایت را تضمین نخواهد کرد اما کمک خواهد کرد تا مطمئن شوید که پست شما شرایط ایده آل برای دیده شدن در بالای نتایج گوگل را دارد. بنابراین، قبل از اینکه محتوای بعدی را در وبسایت خود منتشر کنید، 9 مورد چک لیست زیر را برای آن بررسی کنید:
1. کلیدواژه ی مناسب را پیدا کنید.
اولین گام این است که عبارت جستجو یا عبارت مورد نظر خود را که می خواهید پست تان برای آن نمایش داده شود، انتخاب کنید. مثلا اگر در مورد بهترین اسباب بازی ها برای سگ های کوچک مینویسید، باید بدانید مردم چه چیزی را جستجو می کنند. ساده ترین روش برای این کار این است که از Google Keyword Planner استفاده کنید که یک ابزار رایگان است که برآورد و تخمینی را برای هر عبارت جستجو نشان می دهد. (هرچند این برنامه رایگان است، اما ممکن است لازم باشد برای دسترسی، یک حساب AdWords ایجاد کنید.)
به عنوان مثال، این ابزار نشان میدهد که “اسباب بازی های کوچک سگ” در هر ماه 590 بار جستجو میشوند-یعنی بیشتر از هر ترکیبی از کلمات مرتبط دیگر.
2. رقابت ها را پیدا کرده و بررسی کنید.
حالا که عبارت مورد نظر را که میخواهید برای آن رقابت کنید یافتید باید به طور ناشناس وارد مرورگر خود شوید (در مرورگر کروم، گزینه new incognito window و در فایرفاکس و سافاری، گزینه InPrivate را فعال کنید.) سپس وارد google.com شوید و عبارت مورد نظر را سرچ کنید-این کار را انجام میدهیم زیرا نمی خواهیم گوگل از تاریخچه جستجوی ما استفاده کند تا تأثیری بر آنچه که در صفحه نتایج جستجو مشاهده میکنیم نداشته باشد.- تمام مطالب در صفحه اول Google، البته به جز تبلیغات(نتایجی که کنار آنها AD دیده میشود) .رقبای شما هستند! بررسی کنید که آنها چه برتری ای دارند؟ آیا شما می توانید از آنها بهتر باشید؟
3. بهترین محتوا را بنویسید.
حالا که میدانید رقابت چگونه است، باید محتوایی ایجاد کنید که رقبا را کنار بزنید. این احتمالا سخت ترین بخش کار و البته مهمترین بخش است. محتوای شما باید فوق العاده باشد. فرقی نمیکند وبلاگ داشته باشید یا صفحهی تجارت الکترونیک یا حتی فروشگاه اینترنتی، در هر موضوعی فعالیت داشته باشید باید از بقیه بهتر باشید در غیر این صورت نه گوگل و نه مخاطبان، شما را نمیبینند.
4. کلیدواژه ها را در عنوان صفحه خود قرار دهید.
عنوان صفحه شما باید حاوی کلمه کلیدی شما باشد، اما این بدان معنا نیست که باید دقیقا همان کلمه باشد (هر چند می تواند باشد)، اما میتوانید مشتقات آن را نیز استفاده کنید.
علاوه بر این، عنوان صفحه باید به اندازه کافی جالب باشد که مردم واقعا بخواهند بر روی آن کلیک کنند! یک مثال خوب از این مورد می تواند PT از PTMoney.com باشد، که یک پست عالی در مورد “ساختن پول اضافی” نوشته است. با این حال، به جای عنوان خسته کننده ای مانند “پول اضافه تولید کنید” ااز عنوان “52 راه برای به دست اوردن پول بیشتر” استفاده کرد که چیزی است که مردم بیشتر تمایل دارند بخوانند.
5. کلیدواژه ها را در سرآیند-header- خود قرار دهید.
شما می توانید بسیاری از صفحات وب را با داشتن یک عنوان بزرگ در بالای صفحه سازماندهی کنید، و سپس چند زیرگروه (sub-header) در سراسر صفحه قرار دهید. این سازماندهی نه تنها در مقالات وبلاگ نویسی مفید است، بلکه به گوگل نشان میدهد که بلاگ شما دقیقا دربارهی چه چیزی است. بنابراین، مطمئن شوید که کلمه کلیدی دقیق خود را حداقل یکبار در زیر سرآیند-sub headers -های خود استفاده کنید.
6. کلیدواژه ها را در نام و تگ alt تصویر خود قرار دهید.
اگر پست وبلاگ شما حاوی تصاویر باشد، می توانید از این تصاویر استفاده کنید تا موضوع پست خود را با تصاویر به گوگل نشان دهید. دو راه برای انجام این کار وجود دارد: 1-نام تصویر 2-تگ alt تصویر.
برای تغییر دادن نام تصویر، به سادگی قبل از آنکه تصویر را آپلود کنید، نامش را در کامپیوتر خود تغییر دهید. مثلا به جای نام 2831274.jpg ، شما می توانید نام “اسباب بازی کوچک.jpg” را برای فایلتان انتخاب کنید.
برچسب یا تگ “alt” چیزی است که شما پس از آپلود عکس به وب سایت خود، آن را تعیین میکنید. به زبان ساده میتوان گفت تگ alt متنی است که در صورت بارگیری نشدن عکستان به هر دلیلی، مرورگر وب به جای آن نشان می دهد.
7. از کلیدواژه در URL و در پست استفاده کنید.
یکی دیگر از راه هایی که گوگل با آن میتواند تشخیص دهد پست بلاگ شما دربارهی چه موضوعی است، آدرس URL است. منظور ما آن بخش از URL است که بعد از نام دامنه میآید، یعنی بعد از .com یا .org یا … . به عنوان مثال فکر میکنید گوگل ترجیح میدهد کدامیک از URL های زیر را نمایش دهد؟
www.ExampleDogToyWebsite.com/9124824834-1
www.ExampleDogToyWebsite.com/small-dog-toys
گوگل مورد دوم را ترجیح میدهد زیرا این آدرس به طور واضح نشان میدهد که پست وبلاگ در چه مورد است.
8. از لینک های داخلی استفاده کنید.
اگر شما در مورد بهترین مطالب خود صحبت نکنید، چرا دیگران باید چنین کاری کنند؟ به همین دلیل مهم است که مطالب شما به صورت داخلی با صفحات دیگر در وب سایت شما مرتبط باشد. یعنی در هر صفحه، به صفحات دیگر بلاگتان لینک دهید. ممکن است برای این کار نیاز داشته باشید پست های پیشین خود را ویرایش کنید و در متن آنها به پست های جدیدتان لینک دهید. در این صورت محتوای عالی خواهید داشت.
9. از لینک های خارجی استفاده کنید.
مهمترین نکته همین است: استفاده از لینک های خارجی. لینک های خارجی لینک هایی هستند که از وب سایت هایی غیر از وبسایت خودتان، به شما ارجاع میدهند. گوگل برای تشخیص خوب بودن یک سایت به شدت روی لینک های خارجی تاکید دارد که منطقی هم هست، اینطور نیست؟ شما می توانید در طول روز در مورد خودتان و مهارت های خود صحبت کنید، اما هیچ کس به شما اهمیتی ندهد ندارد. اما به محض اینکه دیگران درباره شما صحبت کنند و از شما تعریف کنند، مخاطبان جذب شما میشوند.
با اینکه که محتوای خوب ممکن است باعث لینک سازی خارجی شوند (سایت های دیگر به خاطر محتوای خوبتان به سایت شما لینک دهند)، اما حقیقت این است که شما باید خودتان دست به کار شوید و لینک سازی انجام دهید.یعنی به صاحبان وب سایت های دیگر دسترسی پیدا کنید و درخواست لینک کنید. سایتهای زیادی هستند که به همین منظور از شما وجه نقد دریافت میکنند و در صفحات مختلف وبسایتشان به شما لینک میدهند.
9 موردی که در بالا گفته شد شاید همهی نکاتی که باید دربارهی سئو بدانید را شامل نشود اما به سادگی با دنبال کردن این چک لیست، میتوانید از رقبای خود پیشی بگیرید و به چشم خود بهبود سئو و ترافیک وبسایت خود را ببینید.
3 دیدگاه. دیدگاه جدید بگذارید
ممنون از سایت خوبتان
[…] لیست کلمات کلید سئو خود نگاه کنید، و […]
بابت مقالات خوبتون ممنونم