اموزش نصب پرستاشاپ در cpanel (فروشگاه ساز)

اموزش نصب پرستاشاپ در cpanel
اموزش نصب پرستاشاپ در cpanel :
پرستاشاپ اسکریپتی بسیار قوی و رایگان که توسط سایت Prestashop.com ساخته شده است که با ویژگی Opensource بودن آن و کدنویسی قوی PHP از بهترین سیستم های فروشگاهی جهان به شمار می آید که در سال ۲۰۱۰ ، ۲۰۱۱ و ۲۰۱۲ و ۲۰۱۳ و ۲۰۱۴ موفق به دریافت جایزه بهترین فروشگاه ساز در جهان گردید.
این سیستم فروشگاهی با قابلیت انعطاف پذیری بالا و استاندارد کدنویسی بسیار قوی و ویژگی های متحیر کننده خود به همراه SEO قوی با کنار زدن تمام رقبای خود بهترین سیستم فروشگاهی است با کنترل پنل مدیریتی خیره کننده ای که هر مدیر فروشگاهی در آرزوی آن بود. و حالا می خواهیم که نصب این فروشگاه ساز رو به طور کامل و به صورت تصویری آموزش بدیم. خوب شروع کنیم.
نکته: نصب پرستاشاپ در این آموزش به کمک ویژگیهای کنترل پنل cPanel تهیه شده است. اما انجام مراحل نصب هیچ وابستگییی به کنترل پنل خاصی ندارد و اگر هاست شما از PHP و MySQL پشتیبانی کند معمولاً مشکلی در نصب نخواهید داشت. کافی است با کنترل پنل هاست خود آشنا باشید و بدانید مراحل لازم در کنترل پنل را چگونه میتوانید انجام دهید.
فایل زیپ شدهی پرستاشاپ را از می توانید که به طور مستقیم از اینجا دانلود نمایید.(اخرین نسخه کاملا رسمی پرتاشاپ فارسی)
مرحله ی اول
بر روی file manager کلیک کرده و در پوشه ی public_html فایل فشرده پرستاشاپ را اپلود مینماییم.

پرستاشاپ
در صفحه ی باز شده بر روی گزینه select file کلیک کرده در مرجله ی بعد فایل پرستاشاپ را انتخاب و اپلود میکنیم.

پرستاشاپ
سپس فایل ها را از حالت فشرده خارج میکنیم, برای اینکار روی فایل مورد نظر کلیک راست کرده سپس گزینه ی extract را میزنیم

پرستاشاپ
فایلهای extract شده باید مستقیماً در پوشهی public_html قرار بگیرند یا اگر میخواهید فروشگاه را روی یک سابدومین ایجاد کنید مستقیماً در پوشهی مربوط به آن سابدومین قرار بگیرند. بنابراین اگر پس از extract فایلها به جای چندین فایل و پوشهی جداگانه تنها یک پوشه به نام prestashop مشاهده کردید باید محتوای آن پوشه را به داخل پوشهی روت (public_html) یا پوشهی سابدومین انتقال دهید. برای این کار در سی پنل به داخل پوشهی prestashop بروید و همهی فایلها و پوشهها را انتخاب کنید (select all) و با انتخاب گزینهی move به مسیر (public_html/) انتقال دهید.
مرحله ی دوم
در این مرحله باید دیتابیس ایجاد کنیم.
برای اموزش ایجاد دیتابیس اینجا کلیک کنید.
مرحله ی سوم
آدرس سایت یا سابدومین خود را در نوار آدرس مرورگر وارد کنید. پس از بالا آمدن سایت صفحهی نصب پرستاشاپ پیش روی شما خواهد بود.

پرستاشاپ
بعد از کلیک کردن گزینه ی بعدی صفخه ی شرایط و ظوابط باز میشود. تیک گزینه ی من با شرایط و ضوابط زیر موافق هستم. را میزنیم و روی گزینه ی بعدی کلیک میکنیم.
در صفخه باز شده با توجه به فعالیت خود اطلاعات داده شده را پر میکنیم

اموزش نصب پرستاشاپ در cpanel
در این بخش اطلاعات دیتابیس را که شامل نام دیتابیس، شناسهی کاربری دیتابیس و رمز عبور شناسه اینجا وارد کنید.

پرستاشاپ
با کلیک بر روی گزینه ی بعدی شاهد نصب پرستاشاپ خواهید بود

پرستاشاپ
و نصب با موفقیت انجام شد

پرستاشاپ