آموزش نصب جوملا درCPanel
آموزش نصب جوملا در CPanel:
مرحله ی اول
آخرین بسته نصبی جوملا را دانلود کرد. پس از دانلود این بسته نصبی باید آنرا در سرور Cpanelمان آپلود کنیم. پس از اینکه بسته نصبی جوملا را دانلود کردیم اینک باید آنرا به سرور آپلود کنیم برای این کار باید به سروری که از قبل تهیه کرده اید لاگین کنید و سپس با استفاده از گزینه File Manager یا با استفاده از FTP بسته نصبی جوملا در سرور آپلود کنید.
در این صفحه شما باید روی گزینه ی File Manager که در تصویر مشخص کردیم کلیک کنید , وقتی روی این گزینه کلیک کردید در صفحه ی باز شده به مسیر public_html برای اپلود فایل وردپرس دانلود شده میرویم.
برای اپلود فایل جوملا در مسیر public_html بر روی گزینه ی upload کلیک میکنیم
در صفحه ی باز شده بر روی گزینه select file کلیک کرده در مرجله ی بعد فایل جوملا را انتخاب و اپلود میکنیم
در این مرحله باید فایل اپلود شده را از حالت فشرده خارج کنیم برای این کار ابتدا روی فایل کلیک راست کرده و بر روی گزینه ی extract کلیک میکنیم.
*نکته:(جوملا فایل ها را به طور مستقیم در پوشه public_html میریزد و نیاز به جابجا کردن فایل ها از پوشه نداریم)
مرحله ی دوم
اکنون ادرس خود را در مرورگر وارد کنید میبینید که صفخه ی بسته نصبی جوملا بالا امده است,بر روی گام بعدی کلیک کنید.
*نکته(برای ادامه کار نیاز به اختصاص دادن دیتابیس و یوزر دیتابیس داریم, اگر دیتابیس ندارید برای اموزش ساخت دیتابیس اینجا کلیک کنید.)
با کلیک بر روی دکمه گام بعدی مراحل نصب جوملا آغاز میشود و فقط در 3 مرحله ساده میتوان جوملا را نصب کرد مرحله اول که در تصویر زیر مشاهده میکنید تنظیمات است که باید نام سایت و مشخصات کاربری دلخواه خود را وارد کنید ضمن اینکه شما در این مرحله امکان نصب سایت به صورت غیر فعال را دارید، که بعد در تنظیمات کلی قابل به فعال سازی میباشد.
در این مرحله تنظیمات پایگاه داده را مشاهده میکنید که باید اطلاعات دیتابیس را وارد کنید.
فیلدهایی را که باید وارد کنید دقیقا در قسمت مربوطه ارائه شده است.
نوع پایگاه داده: در قسمت نوع پایگاه داده شما نوع پایگاه داده را MySQL/ MySQLi به دلخواه انتخاب نمایید.
نام هاست: localhost
نام کاربری پایگاه داده: Username
رمزعبور پایگاه داده: Password
پیشوند جداول: پیشوند جداول پایگاه داده در جوملا بطور تصادفی تولید میشود، در صورت تمایل میتوانید این پیشوند را تغییر دهید.
مرحله ی سوم
در این مرحله تمامی اطلاعات شما نمایش داده میشود. میتوانید اطلاعات نمونه جوملا فارسی را نصب کنید، نصب اطلاعات نمونه به شدت برای کاربران تازه کار توصیه میشود. این اطلاعات نمونه شامل اطلاعات مفیدی برای درک بهتر جوملا میباشد. در این مرحله میتوان ایمیل معرفی شده را در پیکربندی اصلی به صورت غیر فعال قرار داد و در پیکربندی از ایمیل دیگری استفاده نمود. در این مرحله تمام اطلاعات وارد شده بررسی و در صورتی که تمام اطلاعات درست وارد شده باشند جوملا به طور کامل نصب میشود و به مرحله پایانی میرسد. باید پوشه installation را با استفاده از دکمه حذف پوشه نصب جوملا حذف نمایید که این کار بسیار مهم است و در امنیت سایت شما تاثیر بسزایی دارد. در این مرحله میتوانید زبانهای دیگری از ترجمههای جوملا را به جوملا خود اضافه کنید.
1 دیدگاه. دیدگاه جدید بگذارید
[…] محتوا نظیر جوملا، وردپرس, دروپال, […]